This topic is: not resolved

This topic contains 12 replies, has 3 voices, and was last updated by Cakra Cakra 2 years, 2 months ago.

Video still not showing in Safari

  • Post count: 40

    Hi,

    When is use a video post, the video still is not showing on blogroll and when you go to the post itself. It looks like this is only in safari (also on mobile/tablet)

    Can you please check asap?

    Website: foodiesatwork.nl

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    Post count: 40

    Hi, i’ve fixed it with a workaround using gallery post type and a .gif file of the video. But can you still check out why the video still is not showing when using a video post type as this should be working, and only on safari it is not.

    Thank you!

    Cakra
    Post count: 4337

    Hi, sorry for the inconvenience.

    We need to check the video post compatibility on loma with safari browser. Meanwhile, I recommend you to upload your video into youtube or vimeo, then embed your video from youtube or post into your video post format.

    Thanks for letting us know about the problem.

    Post count: 40

    Hi, I’ve uploaded the videobto youtube and addef the embedded link to the videopost, but this still doesn’t work.

    See attached screenshots!

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    Cakra
    Post count: 4337

    Hi, sorry for the inconvenience.

    You have inserted the wrong embed code. Please see the atached image below to see the right embed code.

    Let me know how it goes.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    Post count: 40

    Hi Cakra,

    This is still not working :-(, I’ve added the full embed code to the field now (see screenshot).

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    Cakra
    Post count: 4337

    Hi,

    that’s strange, please try to update your loma theme to the latest version (1.5.6). Visit this link below to read about loma updating guide:

    http://support.daffyhazan.com/online-docs/installation-3/

    Or alternatively, you can use envato toolkit plugin to update the theme.

    http://wordpress-support.krownthemes.com/article/351-how-to-update-your-theme-with-envato-wordpress-toolkit

    Don’t forget to backup your site before updating the theme to prevent the unexpected result.

    If the problem persist, could you please provide your dashboard login details so I can check the problem?

    Sorry for the inconvenience and kindly let me know how it goes.

    Post count: 40
    This reply has been marked as private.
    Cakra
    Post count: 4337
    This reply has been marked as private.
    Post count: 40

    Hi, I’ve reinstalled everything, but it is still not working. My support licence will soon expire, I hope you will still help me with this.

    Thorgan
    Post count: 4526

    hi, i tested deactivating your plugins that doesn’t come with the theme and it works! (see screenshot)
    seems you need to try to deactivate the plugins one by one and see which one causing this.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    Post count: 40

    Hi, Thanks. It looks like it’s jetpack..How can we fix this? As I need this plugin to use the wordpress app on my iphone..

    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by  emmeke.
    Cakra
    Post count: 4337

    Hi,

    Probably a jetpack module that caused the problem. So you can try to deactivate the jetpack modules one by one to seek which module that causing it.

    Let me know how it goes.

The forum ‘Loma’ is closed to new topics and replies.